måndag, juni 29, 2020

Nedräkningen kan börja….

Nedräkningen till semestern kan nu börja… 10 arbetsdagar kvar…

Vaknade med muller och regn och regnet det bara tilltog så ibland lät det som åska men det var bara regnet som mullrade. Åskan den avtog ganska omedelbart…

Jobbade på fram till lunch, hundarna märkte jag inte av. De efterfrågade inte ens att gå ut på gården….

På lunchen tog jag en promenad i gummistövlar. Regnet hade upphört och solen tittade fram. Oj var varmt och fuktigt det blev! Gjorde misstaget att gå över den igenväxta täkten bakom huset. Där hade växtligheten växt till ordentligt och var över 1 meter hög vilket innebar att jag blev ordentligt blöt.

La sedan ut en sök med 8 smådummiesar i ett område som är väldigt kulligt och tungsprunget. Vinden = noll och som sagt, väldigt varmt och fuktigt så det blev ett tufft sök. Esset kroknade men grymt imponerad hur hon sedan jobbade sig tillbaka. Vinna var väldigt säker hon visade sin rutin.

Efter jobbet kom en strulig båtspekulant som bokat besök säkert tre gånger men varje gång avbokat. I dag kom han men en timme senare än han sagt. Efter en timmes besök kommer han med ett skambud som bara var 2/3 av det pris vi begärt så han fick åka hem. Tack och adjö!

Esset fick för första gången träna på gungflymark och som hon gjorde det!!! Hon var superduktig och jag kunde till och med kasta ut en dummie, gå fot med henne till en annan plats och sedan skicka henne på en dirigering ut på vattnet. Vinna satt hela tiden och ylade i bilen. Mycket frustrerande då det är nått som hon verkligen inte brukar göra.

Åkte sedan till Talgen och där fick Vinna köra skick över vattnet. Även hon var klockren idag. När hon väl fick jobba vill säga…

Betalning av räkningar, upprättande av handlarlista och matlista och så lite Erin Brockovich…

Inga kommentarer: