söndag, oktober 31, 2021

BPH för Inliciohundar

 Idag var det dags att genomföra BPH:t för hundarna i kull 4 och 5 hos Inlicios kennel. Esset har redan genomfört MH men om alla andra i kullen genomför BPH så vill såklart även jag vara med på det. 

Kul att se vilka likheter och olikheter hundarna besitter. BPH:t genomfördes i Åre, närmare bestämt i Hallen där Titti beskrev alla hundarna. Esset var sist ut och det var en regnig och kall dag så det blev en lång dag i bilen för Esset och många lager kläder för matte.

Esset genomförde sitt BPH ganska likt sitt Mh men tror att hon var lite trött efter helgen och dessutom något påverkad av vädret och det blöta och kladdiga underlaget men visst kände jag igen min hund och nog ser man likheter med resultatet på Mht. Här hittar ni en filmen från Essets BPH. 


Protokollet


Å så spindeln...
Arrangören, BPH Jämtland tog bilder på deltagarna. Här kommer bilder på Esset och hennes syskon
Jag och Esset


Johanna och Fräsi


Linn och Lava


Wenche och Åtto

Direkt efter BPH:t begav jag mig hemåt. Jobbigare att köra när det är mörkt men det gick ändå OK. Passade på att prata med Henke, brorsan och mamma i telefon så då går tiden lite snabbare. Anlände hemma kl 19:00. Packade ur bilen, packade upp och fryste in gäss samt gick en kort promenad med hundarna innan det blev varma mackor till middag och lite datafix från helgen.

Inga kommentarer: