torsdag, oktober 21, 2021

Spår i mörker

 Idag skulle jag sitta hemma och jobba med skriverlser och yttranden men såklart hade jag råkat springa ifrån min dator i går så jag fick börja dagen med att åka till jobbet och hämta dem. Sen blev jag dock hemma.

På lunchen tog jag en löptur men nu börjar det ta emot för Vinna även om hon klarade av att hänga med tack vare mitt låga tempo.

Jag upplevde hela dagen idag att hon har varit loj. Hon hoppar inte längre upp i soffan eller fåtöljen och jag tror att det börjar ta emot ordentligt nu. Även Henke bekräftade att hon på morgnarna när hon normalt brukar sitta och tigga den sista biten av Henkes ägg inte längre orkar resa sig och komma trots att han visar att hon ska få ägget och Esset sitter och tar emot sin del av "kakan". Jag undrar om hon är kvar hela året...? Men å andra sidan kan jag inte klaga... Hon fick för över två år sedan sin dom att ryggen skulle hindra henne från ett långt och aktivt liv men hon har varit aktiv i 10 år även om det inte blivit riktigt som vi tänkt oss på senare år.

På eftermiddagen la jag två lägreklass spår på täkterna i byn. Gick sedan en promenad i snårig terräng innan de efter 45 minuter fick gå sina spår och då hade det såklart blivit ordentligt skumt. Både Esset och Vinna spikare sina spår och gjorde väldigt fina arbeten.

Essets spår


Vinnas spår

Innan jag åkte hem så svängde jag förbi träffpunkten och hämtade kött som vi beställt. Till middag blev det palt eftersom Henke ändå var på loge och käkade där.

Inga kommentarer: