lördag, oktober 02, 2021

Födelsedagsfika och höspromenad

 Skön sovmorgon och sedan efter att hundarna rastats så åkte vi ner en snabbis på stan för att köpa lite basic-kläder och sedan åkte vi till Håsta för att uppvakta Klara och Alva som fyllt år de senaste veckorna. Där blev det varmkorv till lunch och sedan tårta och annat go fika.

Innan vi åkte från Håsta tog vi med tjejerna på en skogspromenad och hamnade i området bakom mitt jobb där jag för två år sedan promenerade dagligen med hundarna. Sen kom Coronan och vi har jobbat hemifrån i drygt ett år och nu är Esset så stor att hon klarar av att vara hemma när vi är på jobbet. Skogen är kvar och lika fin nu som då och trots grått och tråkigt väder så ser man att blåbärsriset intagit fina höstfärger.


Väl hemma bytte vi om och gick ut på gården. Röjde upp i carporten och bar sedan in alla trädgårdsmöbler, cyklar och annat som vi förvarar inomhus under vintern. Nästa helg hoppas vi kunna tvätta och ställa in husvagnen för vintern också.

Innan vi gick in för dagen så promenerade vi med tjejerna en sväng för sen behöver vi inte gå ut mera ikväll. De var såklart med ute på gården också så de har fått sin beskärda del av aktivitet idag.

Till middag blev det idag kräftor från Vättern, västerbottenpaj och gratinerad ost med grillad paprika och vitlök. Mumsigt!

Inga kommentarer: