lördag, oktober 09, 2021

Sen husvagnssemester

 Vår tanke var att tvätta och ställa in husvagnen för säsongen i helgen men då en förfrågan om en kort fisketripp kom och vädret för helgen såg lovande ut så kunde vi inte motstå frästelsen utan hängde på. Efter att ha packat lite mat och rastat hundarna så bar det var. Härligt med bara 20 minuters restid 😃

Vi kom fram till en sjö där många fiskade och efter att ha ställt upp husvagnen så kastade Henke i och det tog 2 minuter så hade vi napp, Fina fisken!



Det hade nappat väldigt bra på förmiddagen och vi fick ju napp direkt med sen blev det lite lugnare och på eftermiddagen var det helt dött på vår sida men vi såg hur de som gått och fiskat på andra sidan drog en antal fina fiskar. 

Jag tog en promenad med hundarna runt sjön och körde även lite vattenapportering i den ände av sjön där ingen fiskade. En riktigt riktigt härlig dag blev det.

Vid 18-tiden gav vi upp och gick upp till husvagnarna och dukade upp för grillmiddag. Lasse och Anki som varit med Johan och Johanna sedan igår åkte hemåt medan vi övriga stannade för natten. 

Vid 22-tiden var det kallt och mörkt och Johan och Johanna som varit uppe och fiskat sedan klockan 07 var trötta så vi gjorde kväll. Henke och jag spelade lite Yatzy och sedan kröp vi till kojs vid 23-tiden.

Inga kommentarer: