fredag, oktober 15, 2021

Full fart mot helgen

 I den rätta bemärkelsen... Jobbade på hemifrån och hade fullt upp fram till kl. 12 då Henke kom hem. Käkade lunch och packade det sista i form av kläder men också dryck. Medan jag gick med hundarna så packade Henke bilen och sedan bar det av mot Sollefteå och Hallstaberget.

När vi hade passerad Sundsvall och körde inåt i landet så tog det inte så lång tid innan regnet övergick till snö och det blev vitt på backen. Kändes inte så bra med tanke på att vi alla körde omkring med sommardäck.

Efter några mil steg temperaturen igen och snön på vägen var borta tack och lov. 

När vi kom fram checkade vi in i vårt hundrum och började sedan bära in våra väskor och handdukar och morgonrockar. När vi kom till rummet var det väldigt litet och inte fanns den utlovade hundbädden och hundgodiset. Inte hade rummet någon minibar heller där vi tänkt förvara det som vi hade med oss.  Placeringen av rummet precis bredvid hissen kändes inte heller så bra med tanke på att hundarna skulle vara ensam på rummet under flera tillfällen under helgen. Vi gick tillbaka till receptionen och frågade om hundbädden och minibaren och då fick vi svaret att rummet skulle uppdateras till ett delux rum så vi hämtade alla grejerna och gick till det nya rummet. Mycket bättre, större rum, sista rummet i en korridor och dessutom med minibar och egen bastu på rummet samt utsikt över Sollefteå.

Innan vi tog in hundarna på rummet så gick vi en promenad ovanför backen. 

Ett glas bubbel blev det också innan vi gick ner för att äta after work middag. Helt ok att BBQ-buffé inkl. ett glas vin eller en öl.

När vi käkat middag gick vi tillbaka upp till rummet och gav tjejerna mat samt slappade lite. Vi hade sedan tänkt bada bastu men jag fick ont i skallen så Henke badade själv medan jag vilade en stund. Vi var bägge trötta efter veckan så vi bestämde oss för att ta det lite lugnt ikväll så vi blev kvar på rummet och rastade hundarna i den storm som rådde utanför hotellet.

Inga kommentarer: