lördag, oktober 16, 2021

Vandring, spa, middag och ABBA-show

 Tog sovmorgon fram till strax efter klockan 8. Efter att hundarna rastats en sväng samt fått frukost så gick vi ner och käkade en ordentlig hotellfrukost med allt från blåbärsfil, bacon och ägg och våfflor med sylt och grädde.

När vi var mätta och belåtna tog vi bilen ner till Granvågsnipornas naturreservat för att vandra efter Nipleden. Vi skulle bara gå en bit av leden eftersom det var lite väl långt att gå hela. Blev mycket uppför den första halvan av vandringen som gick upp till Österåsens hälsohem med fin utsikt över älven. Vi hade med kaffe och en liten chokladbit som vi intog på toppen.








Efter det så blev det mycket utför och sedan följde vi älven tillbaka till utgångspunkten. Totalt 16000 steg blev det och en rejäl promenad på nästan 3 timmar. 

Vi stannade till på ett café i Sollefteå och köpte med oss två räkmackor som vi intog på rummet tillsammans med ett glas bubbel på rummet.

Efter en stunds vila gick vi ner till SPA:t och badade bubbelpool, kallvattenpool och vanlig bassäng samt njöt av lugnet  i spaområdet.

Tillbaka på rummet så gjorde vi oss iordning innan vi tog med hundarna på en kort rastning innan det var dags för oss att gå ner till middagen. Helt ok mat men ingen sensationell höjdare direkt. Framförallt var personalen väldigt okunnig vilket var synd då förutsättningarna för nått bra finns.





Tillbaka upp på rummet en stund för att försöka få ner all mat. Man äter alldeles för mycket!!! Hundarna fick mat innan vi gick till showen. Livemusik för första gången på 1,5 år. Begränsad publik men ändå mer än man sett på länge och dessutom utan restriktioner om att sitta på plats. SuperTrouper, ett coverband som bara spela ABBA musik. Riktigt bra!





Efter en stund i baren gjorde vi kväll och gick upp på rummet igen strax före midnatt.

Inga kommentarer: