torsdag, januari 20, 2022

Blåsigt värre

 En dag på hemmaplan och åter igen har vi idag haft en väldigt blåsig dag. Trots denna blåst och trots ishalka på vägen så gav jag mig ut på en löprunda vid 9:30-fikat. Mitt mål var att komma ut men jag räknade inte med att kunna genomföra en hel runda. När jag kom in i byn var det stark motvind men det funkade ändå så jag sprang två kilometer och rastade sedan Esset på en 0.5 km promenad innan jag sprang hemåt de två kilometrarna, denna gången med stark medvind. Är riktigt nöjd med att dels ta mig och , dels genomföra hela rundan och dels känslan, dvs att jag orkade. Tur dock att jag hade bråddar kan jag säga... Bilden är från en löprunda förra veckan...

När man sitter och arbeta intensivt så är det skönt att kunna ta bra pauser. På lunchen blev det därför en lång promenad runt Nordenholm och sedan skoterspåret runt huset.

Jobbade på fram till 16:30 då vi såg avslutningen från Sveriges match mot Ryssland i handbolls EM. Det blev en fin seger och en revansch efter den förra katastrofmatchen mot Tjeckien. 

En promenad genom byn i nu än mera blåsigt väder och sedan middag i form av korv i ugn.

Eftersom jag missade Renes Brygga i går så såg vi det idag istället och sedan såg vi åter igen Olympus has fallen.

Inga kommentarer: