måndag, januari 31, 2022

Kyligare tider...

Hemmajobbet fortsätter å då kommer jag igång att jobbar tidigt på morgnarna men har svårt att sluta tidigt. Det betyder att det blir en hel del plus på flexkontot. Ett angenämt problem med ett flexkonto som ökar men samtidigt tillfredsställande då det blir till lediga dagar som jag kan ta ut senare i vår/sommar. Andra fördelen med hemmajobb är som jag sagt tidigare att jag dels kommer ut och springer och dels hinner ta långa promenader på lunchen vilket, som idag, resulterade i att jag också får del av härligt dagsljus och sol.

På förmiddagsfikat tog jag och Esset en löprunda genom byn, totalt 4 km och den 10e löprundan under januari månad. Bra jobbat Chatrin och Esset 💪👍👏 På lunchen hängde bägge hundarna med och gick promenad längst med skoterleden. Soligt och fint och bägge hundarna kunde vara lösa hela vägen. 












Tyvärr upplever jag att Vinna har det lite jobbigt nu. Hon vill ogärna hänga med på promenader, särskilt på morgonen. När hon väl kommer igång går det bra men hon är väldigt seg i början av alla promenader. Tog några bilder på dagens promenad och man ser att hon inte står som hon brukat och jag tror att hon inte riktigt belastar sitt vänstra bakben längre. Jag har tänkt att hon brukar vara seg under skendräktigheten men tyvärr så tror jag inte det är orsaken till hennes beteende nu. Lilla stumpan, jag undra hur länge din kropp orkar hänga med? 💕

På eftermiddagsfikat blev det ett kort gympapass och sedan blev det fortsatt inspektionsrapportskrivning innan jag avslutade kl. 16:30.

Henke hade tagit min bil till jobbet idag då den skulle besiktigas och han jobbar bredvid en av bilprovningarna. Den gick igenom utan anmärkning så nu ska det vara lugnt ett år framöver...

En promenad genom byn blev det vid 18-tiden och sedan lagade vi middag på det som var kvar av julskinkan.

Inga kommentarer: