onsdag, januari 26, 2022

Lite utbildning idag

På förmiddagen idag fortsatte arbetet hemifrån och dessutom blev det ytterligare en löprunda, den 9e totalt och faktiskt den 3e i veckan vilket är en bonus. Mitt mål är att springa 1-2 ggr /vecka under januari månad och redan nu var ju det målet med råge uppfyllt.

Utbildningen bestod av ett Webinarium som Socialstyrelsen och IVO höll med anledning av de nya reglerna kring estetiska kirurgiska ingrepp och estetiska injektionsbehandlingar samt förändrad anmälningsplikt för stickande/skärande verksamhet enligt miljöbalken.

Precis när jag var på väg ut på lunch och bytt om samt packat en väska med dummiesar då tanken var att de skulle få apportera lite på promenaden så ringer telefonen. Det visade sig vara Johanna och Lena från Norge som passerade Hudiksvall på sin resa hem mot Trondheim. Det blev till att svira om och åka ner på Strandpiren för en gemensam lunch med efterföljande promenad efter strandpromenaden. Väldigt överraskande och skoj!!!


På eftermiddagen genomförde jag inspektioner på tankanläggningar i centrum. Det var planerat men passade bra då jag nu var på stan och dessutom behövdes min bil tankas och jag tankar på en av de tankanläggningar som jag skulle inspektera idag. 

Hann precis registrera inspektionerna samt lägga in bilderna innan denna arbetsdagen var över kl 16:30.

När Henke kom hem blev det en promenad genom byn innan vi lagade Ceasarsallad till middag och såg handbollsmatchen mellan Danmark och Frankrike som utvecklades till en match likt Sveriges igår. Frankrike låg större delen av matchen under med ca 5 mål men vände och vann med ett mål vilket innebär att de blir våra kommande motståndare i VM-semifinalen.


Inga kommentarer: