söndag, januari 09, 2022

Löprunda 2 för året

 Sovmorgon även idag men något rimligare uppstigning vid 9-tiden. Även idag blev det skidåkningskoll inledningsvis sedan frukost och en promenad genom byn. Det hade fortsatt att snöa så det var lite jobbigt att gå på oplogad väg. Efter 3,5 km promenad så svirade jag om och gav mig ut på en 4 km löprunda med Esset medan Henke skottade och Vinna hejjade på. Så här nöjd var Esset efteråt.

Efter en välbehövlig dusch samt två tävlingar skidskytte så åkte vi och gjorde de inköp vi planerat i går. Från och med i morgon smyger vi igång med LCHF igen och dessutom har jag gjort upp liknande träningsmål som i fjol. Planen är 1-2 löprunder/veckan i januari, 2 löprundor/vecka i februari och 3 löprundor i veckan i mars. Efter det så får vi se om jag utökar sträckan eller fokuserar på bättre hasighet men jag har inga planer på att springa oftare än 3 gånger/vecka i alla fall. Nu gäller det att jag inte blir sjuk eller att det blir -20 grader eller snöstorm för det kan sätta stopp för planerna.

Vad gäller LCHF så har vi ett antal färdiga matlådor som inte är LCHF så första veckan blir det frukost och middag som är LCHF medan luncherna nog fortsättningsvis kommer att innehålla ris, pasta eller potatis i ca en veckan framöver. Tror ändå att det blir bra för samtidigt kommer vi att plocka bort alla sötsaker som hittills intagits dagligen och dessutom ska vin på vardagar plockas bort. 

På kvällen blev det Taco och sedan lite tv-titt, Gudfadern 2 -slutet som jag missade igår samt Taken 3 men nu ska dygnet vändas så i säng kom vi i alla fall vid 23-tiden och efter en stund lyckades jag också somna.

Inga kommentarer: