måndag, januari 03, 2022

Nya året har börjat...

 ... lugnt kan man säga.  Efter julresa, magsjuka och nyårsfirande är det skönt att inleda året lite lugnt. Hundarna har såklart fått promenader men inte direkt något annat. Nyårsdagen var lugnast med minst aktivitet sen den 2a januari så tog vi en riktigt lång promenad i grått väder med lätt snöfall.


Den 3 januari blev det en kort promenad och sedan åkte vi upp till Sundsvall. Målet var att hitta nya jackor och vinterskor. För min del gick det lite trögt med att hitta jacka men det blev i alla fall en enkel svart varm jacka och dessutom hittade jag ett par vinterkängor som kändes riktigt bra. Henke hittade i sista sportbutiken som vi var in i en supersnygg mörkblå McKinley-jacka.

På vägen hem var det enormt halt på E4an och flera olyckor hade inträffat i samband med att att lastbil tappat inte mindre än två däck. Till följd av att lasbilen blev stående på vägen så inträffade flera köolyckor då bilar inte bromsade in i tid och därför körde in i stillastående bilar. Tack och lov inga incidenter i södergående körfält men man fick verkligen köra lugnt.

När vi kom hem till Hudik hade jag enormt ont i skallen. Gick en promenad genom byn och la mig sedan en sväng för att bli av med värken. Eftersom vi åt kinamat innan vi åkte från Sundsvall så gjorde vi bara lite Smörebröd med anjovismacka, räkmacka och en skink- och chevrémacka till middag.

Lyckades skriva ihop en årskrönika under kvällen samt lägga ut alla bilder i berättelsen. Kollade också en norsk serie i sträck vilket resulterade i en sen natt då jag inte gick och la mig förrän 03:30. Tyvärr lyckade jag inte somna då heller så det var nog först vid 5:30-tiden som jag somnade till ordentligt.

Inga kommentarer: