lördag, januari 29, 2022

Lååång promenad

 Efter sovmorgon och kaffe framför skidor/skidskytte på tv så blev det frukost. Kesoplättar för min del. Vädret var urtråkigt med plussgrader och regn men vi klädde oss efter vädret och promenerade genom byn och sedan skoterleden till Gryttja och vidare till Östanbräcksvägen innan vi vände tillbaka igen. På tillbaka vägen följde vi skoterspåret och regnet övergick till snöblandat regn så när vi kom hem var vi dygnsyra. Stegräknare visade dock nästan 12.000 steg så det får vi vara nöjd med. Målet är ju minst 10500 steg/dag.

Under tiden som vi torkade upp så gjorde jag en matplanering för kommande veckan samt en handlarlista. När vi var torra åkte vi till Ica och handlade och det blev en riktig storhandling.

Väl hemma gjorde vi en sallad som en förrätt eller sen lunch. Salladen bestod av babyspenat, chevre och bacon med en vinegrette  med greveleijs senap. Riktigt mumsigt.

Till middag blev det LCHF Kebanpizza med pizzabotten gjord på mouzzarellaost. Riktigt gott var det. Receptet om någon är intresserad kan ni hitta genom att klicka här.

Efter maten kände jag mig riktigt trött så jag somnade en stund och vaknade till lagom till Stjärnorna på Slottet. Efter det tog vi en kort promenad i snöovädret innan jag åter igen somnade i soffan efter att ha sett inledningen på en film i kanske 30 minuter. 

Inga kommentarer: