fredag, januari 28, 2022

Nya inspektioner och på plats på jobbet

 Kom till jobbet vid 6:45 och noterade att en av våra elbilar inte laddades. Som tur var så var den elbil som jag skulle ha fulladdad. Gick in och vattnade blommor, loggade in på in och labdatorn. Tog en kopp kaffe och felanmälde vår elbil efter att första ha kollat av med kollegorna så att ingen annan redan gjort det. 

Klockan 8:30 åkta jag iväg och gjorde en inspektion på en tankanläggning och sedan en inspektion på en fotvårdslokal innan jag åkte tillbaka till kontoret och tog frukost tillsammans med Kenneth och Bahram som var de två från miljökontoret som också var på plats idag.

Direkt efter fikat så åkte jag åter igen ut och genomförde ytterligare fyra inspektioner innan jag åkte tillbaka till jobbet och tog lunch. Jag och Kenneth passade också på att ta en promenad i det fina vädret. 

Resten av arbetsdagen gick åt till att tanka ur mobiltelefonen på alla bilder och sortera in dem. Diarieföra inspektionerna och dessutom skrev jag svar på några avregistreringar av cisterner innan jag klockan 16 checkade ut för denna veckan. Nu är det helg och ikväll blir det handbollsmatch igen.

Promenad genom byn sedan gjorde vi färsbiffar med chevresås och bönpasta till middag.

Handbollsmatchen mellan Sverige och Frankrike blev precis lika spännande som man kunde förvänta sig. Frankrike tog en snabb ledning men före halvlek hade Sverige vänt och i andra halvleken höll Sverige ledningen men hela tiden med ett eller ett par mål så det var verkligen spännande fram tills slutsignalen ljöd. Även Danmarks match mot Spanien var enormt jämn men där tappade Danmark sin ledning och Spanien slutade som segrar. Detta innebär att det blir Sverige mot Spanien i EM-final.

Inga kommentarer: