tisdag, juni 14, 2022

Jobb, löpning och uppfödaseminarium

 På plats på jobbet på förmiddagen men åkte hem på lunch till tjejerna. Då passade jag på att ta en löprunda med Esset och en promenad med bägge efteråt. Gick bra idag trots att det var riktigt varmt. 5 km löpning och drygt en kilometers promenad hann jag med innan det var dags att jobba vidare igen. Var ute på inspektion både på förmiddagen och eftermiddagen men gjorde den sista arbetstimmen hemifrån.

Efter jobbet handlade och klippte Henke gården medan jag tog med tjejerna till Lingarötjärnen för träning och promenad. Esset fick börja med ett och provupplägg och sedan fick Vinna göra detsamma men då fick Esset vara med som passiv och medhjälpare efter att Vinna tröttnat på söket.

Efter träningen blev det en kort promenad innan jag åkte iväg och kollade på en ny potensiell träningssjö som dock inte var nått att ha då det var så långt att gå för att komma ner till sjön.

Väl hemma blev det middag framför Tollarklubbens uppföödarseminarium innan jag hamnade framför tvn. I säng kom jag vid 23-tiden.

Inga kommentarer: