torsdag, juni 16, 2022

På plats på jobbet och löprunda på lunchen

 Idag var jag på plats hela dagen men åkte såklart hem till tjejerna på lunchen. Då tog jag med bägge tjejerna på en 4 km löprunda. Det går alltid långsammar och lite trögt när även Vinna är med och jag får vara uppmärksam på hur hon springer för det är tydligt att hon inte har full rörlighet längre. Idag gick det dock ganska bra. Direkt efteråt blev det även ett 15 minuters gympapass innan maten och sedan tillbaka till jobbet och ett möte klockan 13.

Jobbade på till 16:30 och när jag kom hem tog vi med tjejerna till Lingarötjärnen. Där fick Esset köra ett provupplägg med vilt igen. Körde även tolling och den delen gick riktigt bra idag all viltdoft.

Apporteringen i vatten funkade fint men sen kommer strulet... Fina upptag av vilten på söket som låg på land men då strular hon med inlevereringar och vill inte komma in med dem till mig. Fortfarande har ni också ett problem när vilten ligger i vattenkanten där hon inte når från land men de ligger så nära att hon nästan landar på vilten om hon går i. Frustrerande!

Vinna fick motsvarande övningar men med dummies och utan tolling. Hon skötte sig fint men strular på en markering som hon inte fick ta direkt. Då vill hon inte gå i vattnet så då fick Esset träna på långa igångar igen och det fungerade fint.

När vi kom hem lagade vi Lax med kräftstjärtar och till efterrätt blev det svenska jordgubbar med grädde. Mums!

Inga kommentarer: