onsdag, juni 08, 2022

Kolbulleutflykt och planeringsmöte

 På plats tidigt på jobbet idag. Planen var att vi skulle tacka av en tjej som slutar på plan och bygglovskontoret, fira en som fyllt jämt samt tacka av och fira en som fyller jämnt. Gemensam lunch ute i skogen med kolbullegrillning var planerat som dagens aktivitet och presenterna var de stående kolbullepannorna.

Väderprognosen såg inte så lovande ut. Från gårdagens soliga och varma väder så visar prognosen idag grått väder och regn.

Jag och  Maggan förstekte fläsk och gjorde kolbullesmet som vi fyllde i 1,5 liters petflskor. Packade sedan alla grejer som behövdes för måltiden inklusive ved. 

Miljöteamet hade sedan möte fram till klockan 11 då jag avvek för att åka iväg till platsen, ett vindskydd i skogen på Håsta där vi skulle hålla till. Ett antal personer som tidigare jobbat med Roland var också på plats så vi hann duka upp innan övrig personal från miljö- och byggkontoret anlände. 

Vi hade maximal tur med vädret. Temperaturen var bra, inge regn och faktiskt heller inge mygg. Blev en riktigt mysig och trevlig tillställning





Efter jobbet blev det en promenad med tjejerna genom byn och sen efter maten åkte jag iväg till Göran och Zenitha för att planera året KM som vi planerar genomföra som en poängjakt.

Inga kommentarer: