tisdag, juni 28, 2022

Massor med verkstadsbesök

 Började dagen med att köra in bilen till Ryds bilglas för byte av framruta. därifrån sprang jag hem med Esset. Tänkte att enda chansen att få till löprundor är tidiga morgnar eller sena kvällar och sent på kvällen blir jag så trött så valde tidig morgon istället. Blev en löpsträcka på 5,2 km som avslutades med att Esset fick hoppa i Vibosjön för att svalka sig.

När jag kom hem satte jag mig och jobbade och ringde sedan tandläkaren som skulle ringa upp klockan 11. Satt ute och jobbade i solen några timmar och sedan fick Henke komma hem på lunch då jag hade så tur att jag fick en tandläkartid redan idag men har ju ingen bil. Skjutsade tillbaka honom och fortsatte sedan att jobba efter en kort hundpromenad i värmen. De är ju ute på gården och det är så varmt att jag behöver inte gå några långa promenader nu. Esset hade ju fått motion och Vinna klarar inte av att gå långt i den här värmen i det skick hon är i.

Tandläkarbesöket gick bra och tanden är nu lagat. På vägen hem kunde jag hämta bilen tillsammans med Henke så slipper jag åka in igen när han slutar. Så nu har både munnen och bilen fått ett verkstadsbesök.

Efter jobbet åkte jag med Esset till kaffebönan. Blev träning i form av tolling, igångar, apporter i vattenpölar på myren samt skick över vatten upp på andra sidan. Hon var grym i allt hon gjorde idag. Sååå duktig

När jag kom hem åt vi rester till middag. Sill och potatis, varmrökt pepparlax, en nubbe och sedan en glass i värmen.

Inga kommentarer: