fredag, juni 17, 2022

Studentfirande

 Idag blev det hemmajobb på förmiddagen och då passade jag även på att genomföra en löprunda med Esset. Blev 5 km och faktiskt min snabbaste 5 km runda någonsin. 

Igår kväll hade det varit ett 20-tal A-traktorer vid grillplatsen. När jag kom på löprundan vid 10-tiden låg det burkar, skräp och krossade glasflaskor längst med vägen så jag samlade ihop burkarna efter löprundan.


Henke kom hem vid 11:30 då blev det lunch och sedan en promenad med hundarna. Då tog jag med hink och spade och skottade upp allt glaskross.

Efter detta åkte vi ner på stan för att se Anton gå i stundenttåget och sedan samlas i Borgaparken. När de åkte iväg i mustangen så åkte vi upp till Håsta och hem till Katarina och Jonas. Där blev det grillat och tårta för att fira Anton. En trevlig tillställning som vi lämnade vid 17-tiden eftersom hundarna var kvar hemma.





Väl hemma blev det en promenad genom byn och sen på kvällen åt vi bara en räksmörgås till middag. I morgon blir det tidig morgon då jag ska iväg till Österström för Prova på B-prov.

Inga kommentarer: