lördag, april 17, 2010

En härlig dag på golfbanan

Sov bra i natt men kunde däremot inte sova så länge på morgonen så jag satte mig vid datorn istället och sedan såg jag nyhetsmorgon. Efter frukosten kände jag mig seg igen så jag vilade men vid 12 var det hög tid att klä sig och få nått gjort.

Så snart Henke kom hem från träningen åkte jag och Gunilla ut på golfbanan med alla hundarna. De gamla fick dela på ett sök med bollar och dummiesar. Kokki, Humla, Ginny och Neo hämtade in allat utom en tennisboll så den gick jag ut och hämtade själv.

Fortsatte sedan vår promenad och slog oss ner på en södersluttning och fikada och slappade lite. Hundarna röjde runt och innan vi åkte hem avslutade vi promenaden med att Humla fick hämta några dummiesar i vattnet i en av dammarna. En markering bara för att testa avlämningar och sedan en enkel, kort dirrigering men med 2 gäss som stärning. Var häftigt att se hur Humla direkt styrde mot gässen men när jag sa nej och visade henne åt höger så släppte hon direkt fokus på gässen och hittade dummiesen så fort hon kom till rätt område. Fina avlämningar båda gångerna.

När vi kom hem fixade jag en hake på en av våra grinar på gården, hängde upp stegen med grokar på garageväggen. Tog också fram två änder innan vi gick in eftersom det började regna.

Efter en dusch klarnade vädret upp och vi åkte och handlade lite kött för att grilla. Vi satt ute och tog ett glas vin och åt lite ishavsfyllda krustader medans vi väntade på att köttet skulle gå klart. Mmm än är det i alla fall inte tillräckligt varmt för att sitta ute och käka.

På kvällen såg vi Första delen av sista filmen av Millenietriologin.

Inga kommentarer: