fredag, april 02, 2010

Mot Enånger....

Traditionsenligt hade vi bestämt oss för att åka ut till Enånger och fira påsken tillsammans med Lasse och Birgitta, Katarina och Jonas och Anton och Klara. Efter att ha packat så åkte vi iväg direkt så att hundarna skulle få gå en förmiddagspromenad i Enånger istället för här hemma.

När vi kom ut så packade Henke in grejerna medan jag och Lasse gick iväg med hundarna en sväng. Efter en stund kom Kattis och Jonas och när de lasstat in sig så gich vi in och käkade lunch.

På eftermiddan gick jag och Henke en runda genom byn så hundarna hade fått sin dagliga långpromenad. Väl tillbaka fick Humla titta på modellflygplan men se det var svårt att titta på å vara tyst. Humla brukar ju inte gnälla men nu fick hon verkligen kämpa och matte fick vara sträng men tillsist fattade hon vad som gällde.

På eftermiddagen kom Jonas föräldrar och då blev det påsktårta... Jag hade ont i skallen så jag gick och la mig en stund men det blev inte nå bättre tyvärr. Var uppe och käkade middag men gick sedan och la mig igen. Hela natten sprang jag upp och bytte kylmask och värmde nackkrage för att om möjligt göra läget något bättre men jag led verkligen. Ville helst bara åka hem eller nåt för när det blir på detta vis är det jobbigt att vara i ett hus med 8 personer och en toalett... Jag mådde illa som sjutton eftersom inte huvudvärken släppte nån gång...

Inga kommentarer: