lördag, april 10, 2010

Annorlunda dag

Japp dagen började i ytterst lågt tempo och för min del så får jag nog erkänna att det ökade inte särskilt mycket. Satt vid datorn nån timma, pratade med mamma och Henke som åkte till Stockholm å det blev inte frukost förrän strax före 12. Efter frukosten lagade jag en midjeväska och sedan klädde jag på mig och gick ut en promenad med hundarna. Klockan hade hunnit bli 13:20!!! Tur att man inte har morgonpigga hundar...

Hur som helst så promenerade jag bort till golfbanan och precis när jag kommer ut på banan en bit ifrån vägen å allt är alldeles tyst då spricker det upp och blir sol. Sätter mig på en sten och njuter ett tag och efter 5 minuter så kommer såklart Humla med ett ben, tänkt hon hittar då ALLTID nått...

Gick vidare och hittade såg en sydslutning som såg tämligen snöfri ut på en yta som var uppskattningvis 40*80 meter. Där la jag ut ett sök med 10 tnnisbollar. Humla fick börja att hämta in 2, sedan fick Neo hämta 5 och avslutningvis fick Humla ta in de 3 sista. Perfekt!

Promenerade hemmåt och tog nu vägen via varvet. Gick ner till båten i hopp om att hittade de borttappade kopplet från i vintras. Kors i taket, det hade tinat fram så nu är jag bara ett koppel kort.

När jag kom hem så skottade jag runt lite i snön på gården så det blev en utomhusvistelse på närmare 2,5 timmar i härligt väder.

Tyvärr hade jag ont i skallen när jag kom hem så jag fick lägga mig en stund innan jag åkte iväg och handlade och sedan fixade jag Plankstek. Henke fick dock steka köttet men allt annat var förberett. Han kom hem strax före åtta så det blev middag rätt sent. Huvudvärken höll i sig så jag vilade ett tag innan Millenium började men det orkade jag se innan jag vilade ytterligare och nu äntligen gav verken med sig. Tack och lov, inte skoj att lägga sig med huvudvärk.

Inga kommentarer: