onsdag, april 21, 2010

Grattis Humla med syskon 5 år!!!

På bilden syns Ronja, Neo, Humla och Alice

Jobbade på som vanligt idag och blev liksom tidigare dagar denna vecka helt slut på eftermiddagen så det var bara till att gå hem och krypa till kojs. Såklart ringer FOLKSAM och vill diskutera försäkringarn men då sa jag stopp...

Efter en timma hade jag piggat på mig så pass att jag pallrade mig upp och åkte iväg på träffen med logendamerna. Idag var det ett besök hos Öjemarks, keramiker som stod på schemat. Det var ritkigt intressant och givande och efteråt gick vi ut och käkade på medelhavskällarn. Provade deras fiskplanka för första gången och det var en riktig höjdare. Blev lite sen middag å då blir man såå lagom mätt av fisk.

När jag kom hem vid 21:30-tiden uppvaktade vi Humla. Tack Johanna för att du påminde mig, hade helt missat att det var den 21 april och Humlas födelesdag. Tårtan blev en bit leverpastej med en Rodeo-stick som "ljus". Humla slukade allt med hull och hår medans Neo tog med sig hela paketet upp i soffan och morrade för att få uppmärksamhet innan han slafsade i sig leverpastejen först och senda Rodeo-sticken.

Nu var hundarna nöjda och glada och efter en kort tv-titt på SM finalen i Hockey somnade jag.

1 kommentar:

Johanna sa...

Ingen orsak! Fint att fröken fick sin födelsedags middag :)