torsdag, april 01, 2010

Skärtorsdag

Äntligen!!! Nu är ledigheten nära... Började dagen med träning i källaren och läste sedan igenom nämndprotokollet och rättade lite småfel, skrev ut en registrering och ett belsut om årlig avgift sedan var det fika med ägg dagen till ära!

Efter fikat blev det lite andra ärenden, däribland lite koll på en tillståndsansökan som vi ska yttra oss över samt lite slutattestering av fakturor innan det var dags för tårta till lunch. Vi hade ju en tårta kvar så vi firade att Ulrica gifter sig idag.

Slutade klockan 13:00 och gick en sväng på stan och köpte lite ljus och stenar till mitt gigantiska fat som jag köpte förra helgen. Gick sedan en svång på systemet innan jag åkte hem och åt en sen lunch.

När jag var mätt tog jag med hundarna ut på promenad. Prommenerade mot stan med avsikt att Henke skulle kunna hämta upp mig när han slutade, hann nästan ända fram till hans jobb.

Vi åkte en snabbis på Ica och handlade lite god plockamat till kvällen och sedan när vi kom hem skottade jag fram framsidan. Hoppas plussgraderna håller i sig i helgen så kanske den snö som jag skottat ut på gatan försvinner i helgen.

När vi kom in gjorde vi en västerbottenpaj till i helgen samt stekte köttfärsen vi tagit fram men som vi inte var sugna på när vi kom hem. Nu är den i alla fall stekt så vi kan äta den på söndag istället.

Inga kommentarer: