lördag, april 24, 2010

En skön dag

Det blev en skön dag idag, fick sovmorgon och en ordentlig sådan. Efter frukost tog vi med hundarna ut på golfbanan jag och Henke. Det var riktigt soligt och fint så det blev en skön promenad. Hundarna sprang och busade på de stora öppna ytorna och dessutom fick de dela på ett tennisbollssök och innan vi återvände hemmåt fick Humla apportera en and i vattnet i en av dammarna. Det var inga problem, ville kolla så att avlämningarna funkade och de gjorde de. Igångarna i vatten är heller inga som helst problem men vi får väl se hur vattenarbetet i övrigt kommer att gå när vi inte kunnat göra nått arbete sedan i höstas.
På eftermiddag rensade jag lite i häcken och krattade gården på framsidan och ut mot gatan så nu är kanske en 5:e del av tomten krattad.

Vilade lite på eftermiddagen, packade klart, gjorde matsäck och klockan 17 åkte jag ner till Sigtuna. Först lämnade jag av Neo på Håsta och sen gjorde jag ett stopp på Max i Gävle och käkade. Till Sigtuna anlände jag klockan 20:00. Jag och Ljubo fikade te och en god Sigtunakaka och såg sedan sista delen av Millenium. Efter filmen gick jag ner till och rastade Humla en snabbis och sedan blev det bildvisning från Ljubos äventyr, han besteg Mount Kilimajaro för bara några månader sedan. Mycket strongt gort av en man på 72 år!!!

Isäng kom jag och Humla klockan 23:30.

Inga kommentarer: