tisdag, april 06, 2010

Nöjd med mig själv

Vad skönt det är att kunna säga det för en gång skull... Men nu ikväll känns det faktiskt så. Å vad har då hänt, något alldeles herrejösses sensationellt. Nej, absolut inte! Jag jobbade på som vanligt idag, framförallt med lite ekonomi men också med ett yttrande till Länsstyrelsen över en tillståndsansökan, bra så? Nja, kändes helt OK men det var inte det jag åsyftade i rubriken.

Nä, när jag kom hem bytte jag nämligen om och tog med mig hundarna på ännu en cykletur. Cyklade 2,5 km till Golfbanan och gick där ut på banan. Tänkte kolla av södersluttningarna så jag hade med mig ett gäng tennisbollar också eftersom jag tänkte lägga ett sök i skogen. Men... där gick jag bet... Fläckvis var det snöfritt i södersluttningarna men det var för små och för få fläckar som var så. När jag sedan skulle gå över banan tillbaka till vägen så var det enormt jobbigt att pulsa i snön. Provade andra sidan av vägen men det var inte mycket bättre där men båda jag och hundarna fick ju rejällt med motion och förhoppningvis lite benmuskler på köpet.

När jag kom tillbaka till cykeln tog vi en annan väg hem så det blev totalt 5,5 km cykling idag. Härligt, nu är konditionsträningen för Humla igång å det är hög tid för det. Anmälde ju till tollingjaktprovet i Söderköping och idag kom PM:et. Herregud det är ju om drygt 2 veckor, hur ska det gå? Ca 40 cm snö kvar och tror absolut inte att det finns nån chans att isen ska hinna gå i nån sjö här i Hudik. Det beyder att jag får hålla tummarna för att vatten inte blir nått problem på provet. Ja, vilka chansningar man gör.

Hur som helst var jag hemma igen klockan 18:30 och då rörde jag o lite i snön på gården innan jag gick in och fixade middag. Efter maten hamnade jag framför tvn: Halv åtta hos mig, Äntligen hemma och House.

Inga kommentarer: