fredag, april 30, 2010

Valborg

Dagen började med att det blev strömavbrott precis när Henke gjort frukost. Tur hade vi men jag kunde ju glömma att blåsa håret så istället dammtorkade jag på lvervåningen samt torkade golvet i hela huset. Vilken rivstart på dagen va?

Jobbade halvdag idag, skönt. Kom hem klockan 13:30 och var då så trött att jag la mig och vilade en stund innan jag tog med hundarna ut på golfbanan. Idag på den timmes promenad som jag gjorde hittade jag 16 bollar. Roade mig också med att filosofera över att golfare rimligen borde vara kanska bra markörer. De måste väl lära sig att ta referenspunkter, bedömma avstånd osv. Hur kommer det då sig att så många bollar ligger kvar i skog och mark?

Väl hemma igen satte vi igång och fixade middag och hann dessutom slappa lite. Ida och Gösta tillsammans med Alice och Glenn kom klockan 18:30. Vi grillade och käkade och satt och snackade till klockan 23:30.

Direkt de åkt gick jag upp och somnade. Kände mig helt slut idag, kan det vara det kalla och gråa vädret?

Neo har varit skraj av sig i en veckan igen. Inte blev det ju bättre över att det idag är valborg och det smäller smällare och skjuts raketer. Tycker Neo har blivit otrygg på sista tiden och upplever också att han är betydligt skälligare än han varit. I veckan har jag vaknat 2 nätter av att han skällt. Han brukar väl aldrig skälla på natten...! Nä han känns inte som en hund som mår helt bra nu öven om han såklart är världens goaste kille fortfarande.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kan det vara som så att Neo börjar höra sämre??? Greven hör knappt något längre men vissa frekvenser verkar gå fram på något vis eller om det nu bara handlar om vibrationer i marken? Han skakar numera om han sitter i bil när jag jakttränar med skott...märkte det även på jakterna i höstas. Skakade och klängde på mig om han inte fick apportera själv. Läste lite om hundgården...verkar jobbigt med grannar tycker jag?

/Catta
catarina.strand@live.se