lördag, maj 16, 2015

Bygdeåhelgen dag 2

Ännu senare kväll igår… Å ännu tidigare morgon idag. Packade ihop och tömde rummet före frukost och efter maten satte dagens träning igång igen.

Eftersom jag skulle åka hem vid lunch så gick jag med Nkl gruppen men övningarna anpassades för mig när det var min tur. Idag var det fokus på markering och dirigering. Träning med tydliga och synliga målområdet växlades med dolda utläggningar i kände målområden. Funkade väldigt fint även om Vinna som vanligt ledsnar snabbt efter 3 skick till samma område oavsett om det är markeringar eller dirigeringar. Tycker nog ändå att Vinna klarade dirigeringar bättre än den nivån jag trodde att hon var på. Kul! Bra upplägg att variera dirigeringsskicken på det sättet. Det kommer jag att ta med mig från dagen träning.

Idag var Tina med så hon fotade med min kamera så att jag även idag fastnade på lite bilder…

DSC_0473DSC_0482

Passade på att träna lite utställning i pauserna…

DSC_0497DSC_0499DSC_0510DSC_0516DSC_0517 DSC_0523

Fina Theo!

DSC_0534

Underbar kontakt på dagens träning!

DSC_0539DSC_0541

Avslutade med lite tolling både jag och Vinna och Tina och Theo.

När folk tog paus och gick in och käkade lunch så åkte jag hem men som vanligt först en promenad med Vovvarna. Stannade och köpte mat i Ö-vik men körde vidare så jag kom hem redan vid 17-tiden.

Ännu en promenad med vovvarna, uppackning och sedan middag. En del telefonsamtal och sedan somnade jag i soffan vid 22-tiden.

Inga kommentarer: