söndag, maj 03, 2015

Vilken dag!

Men idag har det blivit mycket gjort. Tänk om alla dagar var som denna!

Började med att ta en dusch och käka frukost och sedan gick vi en sväng med hundarna och fy sjutton… Skulle bara fota några blåsippor men det prasslade i löven vid klipporna ovanför vägen och då såg jag ormen som slingrade sig. Det visade sig vara minst två huggormar. Fy f-n! Jag vill INTE ha sådana in på knuten!

DSC_0171b

Efter promenaden mätta vi lite vid altanen och sedan åkte vi på ByggMax och köpte reglar och lite annat.

När vi kom hem blev det lunch och avlastning sen var det bara att hugga in…

DSC_0240

Medan Henke skottade fram badbaljan gick jag ut i skogen bakom huset och tränade med änderna som ändå var tinade. Idag fick de två dubbelmarkeringar, en dirigering och ett sök med de tre änderna. Bara fina apporteringar med viltet. Tjoho! Nu är rätt tid att träna änder för Vinna!

DSC_0250DSC_0253DSC_0257DSC_0258DSC_0261DSC_0263DSC_0272DSC_0273DSC_0276

När jag kom hem blev det lite fotografering av hundarna. Sällan som jag fotar hela gänget nu för tiden….

DSC_0220bDSC_0233b

Efter en stund så kom Lasse, Birgitta och senare också Katarina och Jonas så nu är badtunnan uppe på släpet. Tjoho! Hela trallen är borta så nu är det dags att börja bygga på den nya….

Gick en runda med hundarna innan vi gick in för kvällen klockan 19:00. Hundarna har inte fått mycket motion men lite träning och dessutom varit ute på gården precis hela dagen.

Medans maten gick till sig i ugnen så passade vi på att deklarera. Det har varit så fullt upp den sista tiden så jag har faktiskt inte haft ork eller tid att ta tag i det. Men när man väl sätter sig så går det ju faktiskt rätt snabbt. Skönt! Nu är det gjort!

Vilken bra och effektiv dag!

Inga kommentarer: