torsdag, maj 07, 2015

Jag har varit på klubben och testat lydnad???

Cyklade till jobbet idag och cyklade dessutom en sväng på inspektion också. När jag kom hem på lunch hade det blivit 1,6 mil så nu är jag uppe i lite drygt 4 mil denna veckan så bara en mil kvar för att jag ska hålla mitt mål att cykla 5 mil i veckan.

Direkt efter jobbet träffades jag och Henke på Byggmax där vi investerade i lite trall. Hem och lastade av det och sedan tillbaka med släpet. Stannade till på Solemio och käkade en pizza innan vi åkte hem för att snabbt byta om. Henke stack iväg för att flytta medan jag drog till klubben och träffade Anna. Anna körde Mossa och tränade Rally medans jag hann med alla hundarna. Testade hur mycket som satt kvar i lydnaden och det är faktiskt mera än jag trott. Rutan har vi aldrig testat utomhus men ändå förstod hon det momentet även om hon vill gå in från höger vilket hon såklart inte ska. Sedan har vi fjärren som hon faktiskt utförde men sättandet var inte alls lika bra som tidigare utan hon rörde sig lite marginellt framåt vilket vi omedelbart måste ta bort. Små grejer att fila på men mycket bättre än vad jag hade trott.

Humla tyckte att det var skoj. Var duktig på fotgåendet men i övrigt var hon som vanligt för övertaggad. Fruktansvärt skoj hade hon i alla fall.

Sötast ikväll var i alla fall Polare Neo som fick komma ut och minnas den gamla goda tiden och köra fotgående, inkallning med ställande och slät inkallning samt apportering och fjärrdirigering. Inte så pjåkigt för en 14 åring kan jag meddela.

Såååå trött i övrigt. Förstår verkligen inte varför jag är sååå himla trött.

Kaffe och lite kaluhaglass blev det när jag kom hem. Mums!

Inga kommentarer: