måndag, maj 25, 2015

Träning nr 2

Kom hem från nattvakten klockan 05:30 och då var det väl inte mycket annat att göra än att gå och lägga sig. Det gick dock såå mycket bättre att sitta vakt hela natten än vad jag hade trott.  Det gick också mycket lättare än jag trott att somna när jag la mig... ;-)

Sov fram till 10 men lyckades somna om och låg kvar till närmare 11. Frukost, en cykeltur med tjejerna och sedan packning inför arbetsdagen.

Idag hade vi bjudit in byggkontoren i Hudik och Nordanstig på fick och brännboll å jag skulle fixa fikat och lite annat så det var det jag hade att göra idag. En kvart före vi skulle gå, precis när allt var klar så började det spåregna och hela arrangemanget ställdes in. Vi bjöd istället på fika i fikarummet och det innebar att jag kom hem lite tidigare än jag räknat med.

Lasse och Jonas kom och hjälpte till oss så nu är karet på plats. Nu ska det kopplas in rent elektriskt också å så ska det såklart fyllas. Sen så.... ;-)

Direkt efter detta jobb åkte jag iväg på träning. Eftersom jag var sen var det redan fixat och upplagt för träning. Idag var det sök som stod på schemat. Kändes mycket bättre idag, Vinna var mycket lugnare och i det närmaste helt tyst. Kanon! Även idag klarnade vädret upp och vi fick en härlig kväll i skogen med mycket hundsnack såklart. Kom inte hem förrän klockan var närmare 21:30.

Trött och hungrig så en macka och en kopp te sedan hopp i bingen....

Inga kommentarer: