torsdag, maj 06, 2021

En effektiv dag ur många aspekter

 Jobb på hemmaplan idag. Redan på morgonen tog jag på mig springkläder och det var tur. Igår var det blåsigt och kallt och idag var det också blåsigt och ännu kallare så hade inte löparkläderna varit på när det var dags för "rast" så hade jag aldrig tagit men ut på en löprunda. Sprang redan på "förmiddagsfikat" och tog då bara med mig Esset. Körde 4 km idag och sedan blev det en extra promenad för att Vinna skulle komma ut.

Telefonen gick verkligen varm idag och jag har jobbat med saker som jag inte alls hade planerat idag. Det bara ramlade in massor med frågor och "problem" utifrån  Det var allt från handlingar som inte inkommit via post, schaktningar som ev kräver tillstånd, avsaknade  handlingar, tolkning av vattenprov, bidragsansökningar för miljöåtgärder, invasiva växter mm mm

På lunchen blev det en kort promenad då tjejerna fick ta in ett sök med smådummiesar och en dusch.

Eftermiddagen blev precis lika händelserik som förmiddagen och arbetsdagen tog slut först klockan 16.30.

Tanken var att åka till klubben men nu hade det börjat regna så vi skippade det. Blev en promenad istället och sedan tränade vi lite på gården. Esset fick dels lite utställningsträning men sedan fick de fortsätta träna på att att apportera stora föremål.

På kvällen såg jag de sista avsnitten av serien "Snöänglar" en mörk och tragisk historia som samtidigt blev en spännande serie.

Kom inte i säng förrän kl. 01 och då hade jag ändå svårt att somna.

Inga kommentarer: