fredag, maj 28, 2021

Sommarkänsla

 Från vinterkänslor när man var utomhus igår till den totala motsatsen idag då vädret verkligen gav hopp om sommar. Jobbade på hemifrån hela förmiddagen och fram till 14:30. Från 12 satt jag för första gången utomhus och jobbade då vi hade möte från 12:30-14:15. När dagen var slut åkte bikinin på och jag satt ute och solade en stund innan jag tog med mig hundarna och åkte till Talgen. Där blev det bad för tjejernas del. Först bara busbad och sen lite mer seriöst vattenjobb då de fick ta några markeringar och dessutom fick de bägge några dirigeringsskick över viken. Esset var faktisk bättre än Vinna på att gå i och simma över viken. Går det för lång tid går Vinna i men stannar några meter ut och då är det helt omöjligt att gå över henne.

När jag kom hem hade Henke också slutat lite tidigare. Då blev det en god Garage ute i solen. Såååå härligt väder!!! 

När vi suttit och solat ett tag så gjorde vi slag i sak och lyfte fram de tunga trämöblerna till framsidan. Sopade plattorna och torkade fönster och möbler och tog fram dem på altanen och vid poolen. Bänken bar vi upp på kullen så nu är alla trädgårdsmöbler på plats. Härligt!!!


Middagen idag blev plockmat och kallskuret vilket ger ytterligare sommarkänslor. 

Efter middagen blev det en promenad nere vi bäcken. Där var det fullkomligt stilla, kvällssolen lyst på grillplatsen och fåglarna kvittrade. Det var så härligt att vi hämtade lite dryck och snacks och satt kvar nere vid sjön i en timma tills solen försvann bakom trädtopparna.


Kvällen avslutades i soffan framför tvn.

Inga kommentarer: