torsdag, maj 27, 2021

Vinterkänsla

 27 maj idag men det känns snarare som 27 oktober.... Hade ändå lite flyt idag då jag efter ett möte mellan 9-10 direkt tog med Esset på en löprunda. 3,5 km i storm men kändes bra ändå. En kort promenad med Vinna efter detta och precis när jag kom in så började det regna. Hade perfekt timing då jag ogärna sprungit i regn och storm och dessutom bara 6 grader. Brrrr!

Efter löprundan åkte jag ut på ett ärende innan det blev dusch och lunch och  ytterligare en kort promenad då det var riktigt ruggigt väder.

Blev en lång arbetsdag fram till klockan 17 och då tog jag med tjejerna och gick över den nyanlagda bron. På premiärturen runt sjön kunde jag konstatera att det längst många sträckor behöver röjjas upp en hel del, på andra sträckor finns det stig på men behöver röjjas lite medan det på en sträcka finns en jättefin stig som är helt klar.

Till middag lagade vi fyllda kycklinglårfiléer och spegetti. Vi såg Sverige tappa en 2-0 ledning mot Tjeckien vilket resulterade i en 2-4 förlust och än en gång är Sverige sist i gruppen och nu kan de nog glömma slutspel i Hockey VM.


Inga kommentarer: