onsdag, maj 19, 2021

Esset mentalbeskrivning i Timrå

 Idag var jag på plats på jobbet. Blev mycket snack och fix på förmiddagen och sedan tog jag och Maggan en löprunda. Gick bättre än vanligt men ändå tungt på nått sätt. Inte att jag blir stum i benen och inte heller att jag blir super andfådd  men tungt och omotiverat på nått sätt.

Efter löprundan åkte jag hem och käkade lunch samtidigt som jag satt i möte om förebyggande miljöbrottsarbete.

Strax efter klockan 15 flexade jag, liksom Henrik ut och tog med tjejerna upp till Timrå. Jag hade turen att få en återbudsplats på MH  med Esset. Alltid lika spännande även om jag räknade med att hon skulle vara lika positiv som hon alltid är men man vet ju aldrig.

Såklart var hon extremt glad vid hantering och lek och hon drog snabbt iväg på bytet. Hon är inte den hunden som griper och fightar med sig stora grejer och det såg man både i gripande och viljan att bära med bytet tillbaka till mig. 

På aktiviteten var hon helt lugn och på avståndsleken kom glädjen och buset tillbaka.

Det som jag var mest oviss inför var dumpe och skramlet men det var inga stora grejer men däremot tyckte hon att spökena var konstiga men fortfarande fanns nyfikenheten kvar. 

Den avslutade leken hade något högre intensitet och på skotten slutade hon kort att busa men återupptog leken ganska omedelbart så det blev en 2a på skottet




Jag är fortsatt mycket nöjd med hur Esset agerar i olika situationer och hennes extremt positiva inställning till allt och alla i livet.

Efter Mht tog vi en promenad med en ev. valpköpare till Johanna. Den biten var också trevlig

Vi avslutade vår Timråvistelse med ett kort stopp på IKEA för att köpa några tavelramar och sedan intog vi dagens middag i bilen utanför MAX innan vi åkte hem.

Väl hemma blev det lite fix med mh-resultatet och dessutom såg vi Maria Wern men oj vad trött jag blev vid 23-tiden. Då somnade jag till i soffan en stund innan jag somnade ordentligt i sängen en stund senare.

Inga kommentarer: