tisdag, maj 18, 2021

Finväder och löprunda

 Jobb hemifrån som vanligt och förmiddagen gick åt till möte med Hälsoskyddsteamet och på eftermiddagen var det fokus på skrivarbeten.

På lunchen hade jag tänkt ta med bägge tjejerna på en lugn löprunda men jag insåg att jag inte skulle få med mig Vinna. Hon är väldigt återhållsam nu. Ligger mest när vi är inne, inte särskilt motiverad för att hänga med på promenader eller liknande. Antingen är hon väldigt skendräktig men jag tror tyvärr inte det eftersom hon för ovanlighetens skull ännu inte har någon mjölk. Det betyder, om inget nytt uppstått, att hon hämmas av sin L7S1 och jag börjar befara att vi börjar närma oss slutet. Det som talar mot det är att hon mellan varven hoppar upp i sängen och bilen och har bra fart om hon får hänga med och träna. Inte heller visar hon några tydliga tecken på smärta när man klämmer och känner.

Hur som helst så sprang jag och Esset i alla fall men det går så tungt. Gick sedan ytterligare en runda då Vinna kunde hänga med.

Efter jobbet åkte jag till klubben för att träna lite bruks med Esset och Vinna. Det tyckte Vinna var kanon!!! Ja Esset också såklart men säg vad Esset inte tycker är kanon?

Middag blev det när jag kom hem och sen såg vi såklart Eurovision Song Contest där Tusse tog Sverige vidare till finalen till helgen.

Inga kommentarer: