lördag, maj 01, 2021

Städdag på brukshundklubben

 Då jag haft lite känningar i halsen i slutet av veckan så åkte jag in och lämnade ett PCR-test för Covid i fredags. Idag på morgonen kom resultatet och det var helt väntat Negativt. Åkte därför till brukshundklubben för att vara med på städdagen och som vi jobbade. Först blev det dock rastning av hundarna genom en promenad genom byn.

Vi var ett ovanligt stort gäng som röjde och samlade ihop mycket gammalt och nytt ris som eldades upp. som tack för hjälpen blev det grillad hamburgare och kaffe och fika. Först klockan 15:30 kom jag hem å då ska man veta att städdagen började klockan 10. 

Under tiden som jag röjde på klubben så fixade Henke vår nya router så nu funkar internet på samtliga enheter igen. Man inser var beroende man numera är av internet. Min bils vinterdäck är numera också tvättade och inställda för säsongen.

Efter lite vila tog vi ytterligare en promenad så idag har det verkligen blivit mycket steg. Vi åkte och promenerade runt 4 km slingan på väster som omväxling. Dagens steguppsättning blev drygt 24.000 steg.

Ett välbehövligt bad blev det på kvällen och till middag idag så blev det grilla igen.

På kvällen blev det tv-titt på film.



Inga kommentarer: