fredag, maj 07, 2021

Grattis till nya tjänsten Henke!

 Så har det varit idag. Jobbade på för fullt fram till klockan 14 idag. Liksom tidigare dagar i veckan så har det varit väldigt mycket mail och telefonsamtal om frågor som jag normalt inte hanterar i så stor utsträckning. Det betyder att jag även idag inte riktigt har kunnat göra det som jag planerat.

När arbetsdagen var över så vilade jag i soffan en liten stund innan jag tog med hundarna upp till skjutbanan. Där la jag två kluriga spår med mycket vinklar men också småkurvor och svängar runt stenar och buskar för att se hund exakt de följer spåren. Spåren var inte så långa men med flera klurigheter istället.

När spåren var utlagda så blev det en promenad efter vägen och uppe i skogen efter nya stigar som jag tidigare inte promenerat efter.

Spåren löst hundarna väldigt fint. Jag störde och påverkade hundarna vid två tillfällen vilket gjorde att vi hamnade lite på sidan om spåren men hundarna skötte sig väldigt fint.


När vi kom hem hade Henke kommit hem så vi slappade en stund och kände lite fredagsfeeling innan vi satte igång med middagen. 

Vi började dock med bubbel och jordgubbar för att fira Henkes nya tjänst. Det har genomförts en större omorganisation på företaget där Henke jobbar vilket innebär att en ny VD anställts och man flaggar för att nu ska det bli förändringar. En ny produktionschef har anställt och en ny tjänst har inrättats för inköp, logistik och kvalité och det är den tjänsten som Henke nu tillträder på måndag.


Till middag blev det en riktigt god middag som varmt kan rekommenderas. Vi grillar hela året och den här tiden ännu mera och jag blir lite less och vet inte hur jag ska variera tillbehören. Detta var dock nytt och väldigt gott. Tagliata med rostad vitlökssås

Efter detta denna goda middag som avslutades med kaffe och en god biskvi.

Inga kommentarer: