lördag, februari 12, 2022

Äntligen helg!

 Henke är som sagt i fjällen och jag tar dagen som den kommer. Självklart passar jag på att se OS på förmiddagen när jag är ledig. Idag blev det ännu en medalj, ett brons för damerna i stafetten (skidor) men såååå nära ett silver.

Grabbarna gjorde ett bra jobb på skidskytten men ingen medalj men en femte och en 6e placering lovar gott inför morgondagens jaktstart.

Åt en portion smörgåstårta till Brunch och gick sedan ut på en riktig Powerwalk med stavar. En och en halv timmas promenad efter skoterleden och 12000 steg senare anlände vi hemma och då blev det en dusch och sedan drog jag ner på stan. Hittade lite nya toppar av olika stil och handlade sedan lite mat på Ica innan jag åkte hem. 

Ännu en promenad med tjejerna ute på sjön innan jag började med middagen som idag blev lövbiff med senap och pepparrot och istället för pommes blev det smörstekta vaxbönor. Mumsigt det också men inte är det pommes...

På kvällen blev det Mello, en serie och en festivalbricka från Ica. Stegräknare slutade på 19.000 steg idag så då får man unna sig lite extra gott.

Inga kommentarer: