fredag, februari 25, 2022

Fredag på plats

 Idag var jag på plats på jobbet och då blev det lite kortare  lunch även om jag och Fredrik tog en promenad på Håsta för att få lite luft och solljus. På förmiddagen var det förvaltningsfika för första gången på mycket länge.

På morgonen satte jag och matade radonmätningar från 2019 och 2021 och senare på dagen blev det rapportläsning om nya regler som innebär att vi kommer att få lite nya arbetsuppgifter på Hamnar då nya krav ställs på de objekten kopplade till det avfall som uppstår hos dem.

Då jag ligger plus på flexen så avslutade jag arbetsdagen vid 15:15 och åkte hem till hundarna. Tog med dem på en promenad efter skoterleden där de också fick köra lite långa linjetag. Gick också rundan runt huset så att stegräknaren i alla fall hamnade på 12.500 steg idag. 

När jag kom hem efter promenaden hade Henke fixat en Yellow Bird för att fira helgen. Jag fick ett infall och bokade bord på Hamnkrogen tills i morgon. De kör Prosecco Brunscher på helgerna så i morgon ska vi besöka dem för första gången.

Kvällen i övrigt blev lugn. Final i På spåret och Carina Bergfäldt sen somnade jag någon gång efter detta...


Inga kommentarer: