måndag, februari 28, 2022

Löprunda och hemmajobb

 Veckan inleds på hemmaplan för att sedan vara på plats på jobbet under tisdag-torsdag då Henke ändå är hemma då han har utbildning. Jag blir hemma igen på fredag så det ska nog bli en fin vecka.

På förmiddagsfikat tog jag och tjejerna en löprunda till andra änden av byn, totalt 5 km men så gick jag så att de skulle få rasta sig ca 300 m i samband med vändning. Funkade fint även om det alltid är lite mer motstånd när jag har med Vinna. Inte så att jag måste dra med henne men hon vill stanna och lukta mellan varven. Direkt efter löprundan blev det ett gympapass då det var ett lite jobbigare pass idag.

På lunchen tog jag med tjejerna på en promenad ner till Nordenholmskvarn. Gick sedan över vägen och in på skoterleden där jag gick resten av promenaden och kom då mer på vägen bortanför vårt hus. Blev en lagom runda i härligt soligt väder och plussgrader.

Efter jobbet gick vi genom byn så det har blivit 17.000 steg idag. Bra början på veckan!

Lasse och Birgitta hade däremot en mindre bra vecka. När de kom ner till huset i Änga så visade det sig att någon brutit sig in i logen och huset under lördag eller söndag. Sönderbrutna dörrar, blivit av med bl.a. motorsågar mm men tack och lov ingen vandalisering i alla fall. Så här skrev Hela Hälsingland om händelsen.

Inga kommentarer: