onsdag, februari 16, 2022

Dubbel löprunda

 På plats på jobbet idag med ett möte som drog ut på tiden. Var tänkt avslutas klockan 11 men blev inte klart förrän 11:45. Jag och Maggan hade sagt att vi skulle springa på förmiddagsfikat men nu blev det inte så eftersom vi inte tog något fika. Istället såg vi sprintfinalen där tjejerna tog ett silver. Hejja Sverige! Tidigare under förmidddagen hade de svenska skidskyttedamerna äntligen fått till en riktigt fin tävling och vann GULD.

Direkt efter mötet genomförde vi löprundan, 3 km och sedan åkte jag direkt hem. Väl hemma så insåg jag att jag skulle bli frusen av att gå med tjejerna då jag precis svettats lite och sen blivit kall. Istället bestämde jag mig för att springa. Det regnade fortsatt och jag känner att jag gjorde rätt beslut även om det blev lite extremt. Ytterligare en 3,4 km runda tillsammans med tjejerna alltså. På tillbakavägen gick jag dock ett par sträckor så att de fick gå lite lugnt och rasta sig också.

På eftermiddagen fortsatte arbetet på plats fram till klockan 16:30 då jag åkte hem och rastade tjejerna en sväng och sedan åkte jag åter igen iväg till Totohallen. Tanken var att vi skulle äta middag med Molins eftersom både Birgitta och Anton fyller år idag. Tyvärr var två i Kattis och Jonas familj inte helt krya så därför blev det så att middagen sköts på framtiden.

I totohallen blev det platsliggning och idag var det struligt för Esset. Skulle köra 3,5 minut men efter ca 2 minuter ställer hos sig och nosar. Lägger om Esset och börjar om och samma sak igen. Lägger om Esset men även denna gång reser hon sig efter ca 2 minuter. Jag ger mig inte och lägger än en gång om och den här gången funkade allt fint och hon låg fint i 3,5 minut. Vinna som låg hela tiden fick en platsliggning på 9,5 minut vilket inte var några problem.

Efter detta promenerade vi runt lite innan vi körde en platssittning. Här lägger sig ALLTID Vinna efter bara några sekunder och numera struntar jag i det. Esset satt fint i 1,5 minut.

Efter detta fick Esset köra kry medan Vinna fick köra fjärrdirigering. Problemet med Vinnas fjärrdirigering är att hon hela tiden chansar och ändrar position utan att jag gett ett kommando. Det är verkligen en kamp för mig att inte ge mig och samtidigt att hålla mig lugn men vi kämpar på och förflyttningarna blir bra när Vinna är lugn.

Efter detta blev det för Esset: Mera kryp, fotgående, höger gående, stabilitet i ståmomentet när jag går runt samt rutan.

Vinna jobbade vi vidare med fjärrdirigering, fotgående, höger gående och rutan.

Blev en bra träning på ca en och en halv timma där Tobbe och Kajsa kom på slutet. 

Väl hemma hade Henke gjort köttfärsbiffar med chevrésås och sen friterade vi även kålrotsstrips. Suuupergod middag!!!

Inga kommentarer: