onsdag, februari 02, 2022

Inspektioner och på plats på jobbet

 Idag var jag på plats på jobbet igen. Åkte till jobbet och var på plats till strax efter åtta då jag åkte iväg till Nordanstig för att göra inspektioner på de flesta obemannade tankanläggningar. Började vid havet i Stocka och solen var fortfarande framme så det var riktigt fint. Spännande också att en stor båt låg i hamn med personal som precis var på väg till en taxi som skulle ta dem någonstans. Den hette Northern Storm och jag tror att det är nått typ av forskningsfartyg.

Det blev en lite sen lunch då jag var tillbaka först strax efter klockan 12:30. På eftermiddagen blev det i huvudsak jobb relaterat till att faktiskt vara på plats. men sen registrerade jag såklart inspektionerna också. Kom inte från jobbet förrän strax efter 16:30.

På vägen hem stannade jag till hos Katarina och Jonas då deras kanin Mini dött i går kväll. Marken är frusen så de kan ju inte begrava henne nu så då ska jag förvara henne i min vilt frys. Henke var orolig att hon skulle bli apporteringsobjekt men hon är så liten och vit och fin så det är ingen risk.

Blev en promenad genom byn på kvällen innan middag och sen blev det en lugn kväll framför tvn.

Inga kommentarer: