onsdag, februari 23, 2022

Totohallen och jobb

 Även idag arbetade jag på plats på förmiddagen och hemma på eftermiddagen. Anledningen till den uppdelningen är att jag på så viss slipper stressa så mycket på lunchen då det ändå tar drygt 15 minuter att transportera sig mellan hemmet och jobbet. 

På förmiddagen hade vi teammöte med hälsoskyddsgruppen. På eftermiddagen låg fokus på att besvara enkäter från kemikalieinspektionen.

På morgonen när jag åkte till jobbet var det ruggigt med -5 grader och lätt snöfall men innan jag åkte hem på lunch hade vädret slagit om och det var soligt och fint. Jag tog därför med mig hundarna på en promenad efter skoterspåret och bort till andra änden av byn.

Efter jobbet blev det en promenad efter skoterspåret bakom huset innan jag åkte till totohallen för lydnadsträning.

Följande körde jag idag:

Esset: Fotgående och högergående samt lite kryp. Körde också läggande, ställande och sättande under marsch samt inkallning med ställande.

Vinna: Fotgående och högergående samt fjärrdirigering Körde även ställande, läggande och sättande under marsch samt inkallning med ställande.

Avslutade träningen med en 4 minuters platsliggning för bägge tjejerna  tillsammans med Ecco samt platssittning 2  minuter.

Väl hemma hade vår beställning från Revolution Race kommit. Blev en jacka för mig och kängor för Henke samt bälten. Kängorna kändes sköna så jag när jag skickade tillbaka den ena storleken av jackan så passade jag även på att beställa kängor jag med så får vi se hur de funkar.

Inga kommentarer: