tisdag, februari 08, 2022

Ytterligare ekonomiskt tillskott

 Idag åkte jag till jobbet igen och var på plats fram till strax efter kl.8 då jag åkte ut för att genomföra de sista inspektionerna av tankanläggningar. Åkte till den som låg längst bort först och då hamnar man i Ängebo. En rad inspektioner väntade och klockan 10:15 när jag hade gjort de sista inspektionerna i Delsbo så tog jag en liten rast och gick in och shoppade på min favoritbutik Capricorn. Blev ett gäng nya inköp i form av två kavajer, en stickad väst och en tunnare tröja.

Ytterligare ett par inspektioner blev det efter detta och när jag kom tillbaka in till stan så blev det ett stopp på systembolaget för att inhandla en god Crément till Maggan som tack  för att hon kämpat för våra löner och som nu resulterat i ett lönepåslag för oss alla.

Kom tillbaka och hann äta lunch med de kollegor som var på plats trots att jag kom in efter 12. När vi sitter och äter lunch läser en kollega på kommunens hemsida att Kommunstyrelsen idag beslutat att utbetala en gratifikation till alla anställda som tack för den arbetsinsats alla bidragit med under denna pandemi. Det innebär att alla kommunanställda kommer att få ett engångsbelopp på 5000 kr. Vilken vecka detta har utvecklat sig till.

Jobbade kvar på jobbet resten av arbetsdagen innan jag klockan 16:30 åkte hemåt igen. Det blev en promenad genom byn, ett litet gympapass och sedan middag och Sverige mot Norge på tv.

Inga kommentarer: