söndag, februari 13, 2022

Viltträning och sport

 Idag började dagen som vanligt på helgen framför tvn. OS i mängder stod på schemat denna förmiddag. Började med längdskidor och herrarnas stafett klockan 08:00. Lite blandat resultat från de svenska herrarna men en 4e plats är ju inget att skämmas för. 

Efter det så började herrarnas hockeymatch mot Finland vilket jag egentligen inte såg men höll lite koll på. Sverige började bra men tappade tyvärr allt på slutet såfrån 0-3 till 4-3 och förlust vilket innebär att Sverige nu får möte Kanada.

Hur som helst så såg jag damernas jaktstart skidskytte och där var det också lite blandat resultat. Bäst var Elvira Öberg som slutade som silvermetaljör men även Linn Persson gjorde en riktigt fin jaktstart och slutade 5a.

Efter detta så tog jag tjejerna på en Powerwalk med tjejerna innan det var dags för herrarnas jaktstart. Hade hoppats på fina resultat även här eftersom de låg 5a och 6a när det startade men det blev skitskytte av det hela och de svenska herrarna slutade 8a och 11a.

Direkt efter detta tog jag med vilt ut till Stensön där vi körde långa markeringar en dirigering och ett sök med vilt. Esset var kanonbra på markeringarna och tog allt villt på samma sätt som hon plockar upp dummiesar. Dirigeringen gick ok och sedan var det ett sök. Där la hon ner vilt på invägen så jag tror att hon började bli lite trött. Men på det stora hela mycket nöjd.

Vinna fick köra långa markeringar med dummiesar samt ett sök med dummies och korp. Duktig gameltant!

Här kommer lite bilder på Esset.






Väl hemma blev det en promenad genom byn. Henke hade anlänt och han behövde också gå en promenad tyckte jag.

Till middag lagade vi LCHF pizza vilken är såååå god. Mums!

Var trött och somnade en stund på kvällen men piggade sedan på mig och såg lite nya och gamla serier innan det blev ett sent sänggående vid 00:30-tiden.

Inga kommentarer: