lördag, februari 26, 2022

Lyxig lördag i härligt väder

 Vaknade som vanligt hyffsat tidigt och såg lite morgon tv och drack lite kaffe före frukost. Efter frukost tog vi med tjejerna ut på en promenad efter skoterleden. Soligt och fint väder och + 5 grader varmt.



Direkt när vi kom tillbaka hem tog jag på mig skidor och testade att åka efter skoterleden, totalt 3 km vilket resulterade i att jag blev riktigt svettig och trött i armarna. Försöker köra skate men tycker att jag har så dålig balans att jag kan inte slappna av och glida så bra så jag alternera att bara staka å då märker jag var jobbigt det är för armarna. Mycket en teknikfråga för jag kände att det gick bättre på tillbaka vägen så om jag bara kom iväg några gånger i veckan så skulle det nog snabbt kunna bli förbättringar.

En dusch och sedan styrde vi bilen ut till kastellholmen där vi träffade Johan och Johanna. Blev en riktigt lyxig och god brunch fram till närmare 15-tiden.




Efter maten tog vi hundarna på en promenad ute på isen och runt Kastellholmen. gick upp på land vid solbryggorna och promenerade efter vägare på vägen tillbaka. En dryg timmas promenad ytterligare innan vi styrde hemåt men stannade till lite kort på ICA.

Esset var duktig och gick lös hela promenaden på isen även på Kastellholmen där det var mycket folk som promenerade, fiskade,  körde fyrhjuling och sparkade fotboll men hon höll sig fint vid min sida.

Väl hemma slappade vi en halvtimma och sedan bytte vi om och åkte till Näsviken då vi bjudits på middag hos Johan och Johanna.

Trevlig kväll med jättegod mat i form av grillad biff med klyftpotatis och glass med varma hjortron.

Jag körde och eftersom hundarna var hemma själva så avslutade vi och åkte hem till kl 22:30. Då blev det tv och ett glas vin för min del medan Henke somnade i soffan.

Inga kommentarer: