fredag, februari 04, 2022

Sliten och trött

 Jobb hemma idag och min tanke var att sluta lite tidigare idag då jag ligger mycket plus på flexen. På lunchen gick jag promenad genom byn i mindre roligt väder. Det hade snöat lite i natt och precis när jag skulle ta lunch så hade temperaturen gått upp till ett par plus och  snöandet hade övergått till regn. Usch!

Satte mig och jobbade vidare efter lunch och tiden gick och saker inträffade så det blev jobb fram till 15:30 men då stängde jag ner för denna veckan. Precis efter det kommer en kallelse till ett möte på måndag. Ett möte som bara är benämnt med viktig information med uppmaningen om att alla som kallats ska pausa det som de ha bokat/håller på med för att delta i mötet. Hmmm inte utan att man funderar vad det är som kommer att hänga när ett sånt meddelande kommer. Dessutom precis innan helgen så man får verkligen hållas på halster...

Henke kom hem en stund efteråt. och vi kände oss bägge lite slitna och sega. Efter en stund tog vi oss i kragen och promenerade runt Nordenholm och skoterspåret runt huset.

Dagens middag bestod av lax med skagenröra och till det ugnsrostade rotsaker.

Härligt nu är det helg!!!

Inga kommentarer: