torsdag, februari 10, 2022

Webutbildning och en tredje löprunda

 Idag skulle jag sitta i webutbildning från 9:30 till 15. Började dagen med ärenden som inkommit under gårdagens mötes och utbildningsdag. Klockan nio fick jag ett ryck då det var så fint väder. Tog med tjejerna och sprang genom byn och bänkade mig sedan vid utbildningen 9:30 med frukost efter en den tredje löprundan denna veckan. Hela veckans löprunda har känts motiga men jag kan ändå bocka av dem att de är genomförda så då får man känna sig nöjd.

Webinariet var mycket bra men jag känner att det är ett område som jag är rätt novis på.

Till lunch käkade jag de sista paltarna jag hade i frysen och när det blev lunchpaus i webinariet så tog jag med tjejerna ut på en promenad med lite dirigeringsträning. Efter skoterleden kör jag linjetag med stopp och störningskast för att sen skicka vidare ut på dirigeringen. Esset är jätteduktig, Vinna går mera på egen vilja.

Fortsatt möte fram till klockan 14 då jag checkade ut från webinariet då jag kände att den sista timmen bättre kunde nyttjas för handläggning av ärenden. Det var i huvudsak erfarenhetsutbyte och frågestund den sista delen av mötet och de hade svarat på mycket frågor under webinariets gång så jag kände att det räckte. Avslutade arbetsdagen 16:30.

Tog då med hundarna på en promenad genom byn och efter skoterleden. Träffade lite grannar så promenaden tog nog en halvtimma längre än vanligt.

Direkt när jag kom tillbaka åkte jag en sväng till stan och kompletteringshandlade lite och när jag kom hem bakade jag LCHF bröd då min plan är att göra en smörgåstårta till middag i morgon.

Till middag hade jag rester från igår så den gick snabbt att fixa. Dagliga samtalet med mamma, lite tv-titt och åkte dessutom vid 22-tiden ut med bilen en sväng för att se Norrskenet som jag bara kunde skönja mellan träden hemifrån. Var nog ute lite sent för det var inte längre lika tydligt men man kunde fortfarande se det.

Tack och god natt klockan 23.

Inga kommentarer: