torsdag, februari 17, 2022

Veterinärbesök

Idag var det jobb på hemmaplan igen. Direkt på morgonen var det genomgång av Vision, vårt diarieprogram under två timmar. Efter det så blev det lite förmiddagsgympa och sedan granskade jag en anmälan om avveckling av miljöfarlig verksamhet och svarade på den.

På lunchen blev det en promenad genom byn. Ganska tråkigt gråväder med lite lätt snöfall men ok temperatur, -3 grader.

Vid fikat kl 14:30 lastade jag in hundarna i bilen och åkte upp till Delsbo. Vinna behövde ett nytt recept på Onsior och kanske Cartrophenpåfyllning men istället beslutade vi oss för att testa en injektion av Librera då de är goda erfarenheter på detta och då jag hört många som fått bra resultat på detta. Med lite tur kan vi ta sådana injektioner istället för Onsior, vi hoppas på det.

Roligt också att få en rapport om att allt gått så bra med Aston efter omplaccering. Har ännu inte pratat med Jannie som numera äger honom men hennes syster jobbar på kliniken liksom en av hennes vänner å de kunde rapportera att Aston direkt funnit sig tillrätta och njuter av livet tillsammans med sin nya familj. De berättade att Aston direkt funnit den plats som tidigare hund haft i familjen och han är numera ute på skidresor, ritter i skogen och utflykter mm. Såå härligt både för mig och Nur att höra det.

Kom tillbaka hem vid 16:30 tiden och då kände jag mig såå seg och trött. När Henke kom hem blev det en promenad genom byn och middag bestående av rester från igår. Lite OS-koll och annat men sen somnade både jag och Henke i soffan. Skönt att det snart är helg!

Inga kommentarer: